LET OP: Bezoektijden kluis - Werkdagen van 10.00 tot 13:00 en van 13:30 tot 16.00 uur

Beveiligd een kluis huren:

Verzekerd tot €20.000,-

Bezoek zonder afspraak

Goede bereikbaarheid

Samen huren mogelijk
Algemene vragen

Hoe kan ik een kluis aanvragen?

Vul uw gegevens in op het aanmeldformulier. U ontvangt direct de Voorwaarden huurovereenkomst kluisloket in uw mailbox. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak bij ons op kantoor. U tekent dan de huurovereenkomst en ontvangt de kluissleutel.

Wat zijn de voordelen en voorwaarden van het huren van een kluis bij Veldsink - Domburg Beveiligde kluis huur?

Door uw waardevolle eigendommen in een zwaar beveiligde kluis op te slaan, vermindert u het risico dat uw kostbaarheden door bijvoorbeeld een inbraak, overval of brand verloren gaan. Daarbij is de inhoud van uw kluis standaard tot €20.000,- verzekerd, tegen uitstekende voorwaarden. U leest hierover meer in de Voorwaarden Huurovereenkomst kluisloket [PDF] .

Welke documenten zijn nodig voor het openen van een kluisloket?

Van iedere huurder dient een geldig legitimatiebewijs en een kopie dagafschrift van de rekening waar de kluishuur van wordt geïncasseerd te worden overlegd.

Wie moeten er tekenen voor de kluis huur?

Iedere huurder dient op ons kantoor te komen tekenen.

Kan ik meteen na ontvangst van de sleutels mijn kluis bezoeken?

U ontvangt uw sleutels bij de eerste afspraak. Wij begeleiden u daarna naar uw kluis, zodat u direct uw waardevolle eigendommen in uw kluis kunt opbergen.

Kan ik samen met iemand anders een kluis huren?

Ja, u kunt uw partner of een familielid aanwijzen als medehuurder. Uw medehuurder heeft net als u met de sleutels toegang tot het kluis, ook als u er zelf niet bij bent.

Kan ik iemand machtigen om mijn kluis te bezoeken?

Ja, u kunt een volmacht afgeven. De gemachtigde kan dan het kluis bezoeken met uw sleutels, ook als u er zelf niet bij bent. Een gemachtigde is echter geen medehuurder. Mocht u of uw medehuurder komen te overlijden, komen alle volmachten te vervallen. Voor een machtiging worden extra kosten in rekening gebracht á € 49,-.

Wat gebeurt er als ik kom te overlijden?

Uw kluis blijft toegankelijk voor uw medehuurder. Eventuele volmachten komen te vervallen. Ook kunnen uw erfgenamen op vertoon van een verklaring van erfrecht toegang krijgen tot uw kluis.

Zijn er naast de huurprijs nog bijkomende kosten?

U betaalt eenmalig € 150,- borg per kluis voor de sleutels en het slot. Als je bij het beëindigen van de huurovereenkomst alle sleutels weer inlevert en er geen betalingen openstaan, wordt de borg direct aan u teruggestort. U kunt op kantoortijden van 10.00 tot 16.00 uur kosteloos uw kluis bezoeken. Wilt u uw kluis buiten de kantoordagen bezoeken? Dat is mogelijk op afspraak. Wij brengen daarvoor € 75,- inclusief btw in rekening.

De kluis bezoeken

Op welke dagen kan ik mijn kluis bezoeken?

U kunt uw kluis gratis, 12 keer per jaar bezoeken tijdens werkdagen van 10.00 – 16.00 uur. Wilt u meer dan 12 bezoeken afleggen per jaar, dan wordt er per extra kluisbezoek € 35,- inclusief btw in rekening gebracht.

Hoeveel tijd heb ik bij een bezoek aan mijn kluis?

In de meeste gevallen kunt u in alle rust je kluis bezoeken. Om uw privacy te waarborgen, heeft slechts één huurder tegelijk toegang tot de kluis. Daarom kunnen we u vragen om uw bezoek te beperken tot 10 minuten. Voor de meeste bezoeken is dat ruim voldoende.

Verzekeringen

Tot welk bedrag is mijn kluis verzekerd?

De inhoud van uw kluis is tot €20.000,- verzekerd. De dekking geldt per kluis. Het is mogelijk om extra kluizen te huren voor een hogere dekking. U spreidt dan uw kostbaarheden over meerdere kluizen.

Hoe toon ik aan wat er in mijn kluis ligt, in het geval de inhoud verloren gaat?

U dient zelf aannemelijk te maken welke goederen verloren zijn gegaan. Deze voorwaarden zijn vergelijkbaar met die van banken en schadeverzekeraars. Ook dan dient u door middel van bijvoorbeeld foto’s, facturen of taxatierapporten aan te tonen welke kostbaarheden verloren zijn gegaan.

Betaling

Wanneer wordt de huur geïncasseerd?

De huur wordt jaarlijks per machtiging geïncasseerd van de rekening van de huurder in de eerste twee weken van het kalenderjaar.

Wanneer wordt de borg geïncasseerd?

De incasso van de borg vindt plaats bij de eerste incasso van de jaarlijkse huur.

Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn bedraagt 1 maand voor het einde van het kalenderjaar. De overeenkomst wordt elk jaar op 1 januari automatisch met één jaar verlengd. Als de huurder in het 1e kalenderjaar de huur opzegt, worden er € 75 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Hoe kan ik mijn kluis opzeggen?

Om de huurovereenkomst van uw kluis op te zeggen, dient u dit schriftelijk kenbaar maken. Stuur een e-mail of brief naar:

bodegraven@veldsink.nl
Veldsink – Domburg Beveiligde kluis huur
Nieuwe Markt 2
2411 BB Bodegraven

Let op: lever uw sleutels altijd persoonlijk in, stuur deze nooit per post!

Na ontvangst van de opzegging, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de terugname van de sleutels. Vervolgens wordt de resterende borg teruggestort op uw bankrekening.

Veiligheid en toezicht

Hoe weet ik dat mijn kluis veilig is?

Uw kluis bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis, die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Wat gebeurt er met mijn eigendommen als Veldsink - Domburg Beveiligde Kluis huur failliet gaat?

U blijft te allen tijde juridisch en economisch eigenaar van uw eigendommen. Het maakt daarbij niet uit of u uw eigendommen in ons depot bewaart, of in een eigen kluis.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over kluisje huren? Neem dan contact op met Veldsink-Domburg Beveiligde kluis-huur.
Zij vertelt u alles over onze kluisruimte en de procedure bij het huren van kluisruimte bij ons kantoor.

Eerst zien hoe veilig je kostbare spullen bij ons zijn? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor aan de Nieuwe Markt 2 te Bodegraven. Graag tot ziens!